Μια συσκευή της Samsung με κωδικό μοντέλου SM-G903F εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτή την συσκευή της Samsung, καθώς πήρε Wi-Fi πιστοποίηση πριν από λίγες ημέρες. Η συσκευή λέγεται ότι είναι το Samsung Galaxy S5 Νέο, το οποίο φημολογείται ότι θα έρθει εδώ και έναν χρόνο.

s5-neo-geekbench

Σύμφωνα με το Geekbench, το SM-G903F ή αλλιώς το Galaxy S5 Neo θα έρθει με έναν Exynos 7580 επεξεργαστή της Samsung, κάτι που είχαμε ήδη μάθει από παλιότερες διαρροές. Αυτός ο επεξεργαστής θα έρθει με 8 πυρήνες Cortex-A53 στα 1.6GHz και το Geekbench επιβεβαιώνει προφανώς αυτές τις λεπτομέρειες. Άλλα χαρακτηριστικά του Galaxy S5 Neo που αποκάλυψε το benchmark είναι 2GB RAM, και Android 5.1.1 Lollipop.

galaxy-s5-neo

Όσον αφορά την απόδοση, το Geekbench αποκάλυψε ότι ο Exynos 7580 είναι ταχύτερος από το Qualcomm Snapdragon 615 (ένα chip που ενσωματώνει επίσης 8 πυρήνες Cortex-A53) τόσο στα single core όσο και στα multi-core tests. Στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα είναι στην πραγματικότητα είναι κοντά με εκείνα που έβγαζε ο Snapdragon 801, που φορούσε το Galaxy S5. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελέγξουμε την εγκυρότητα αυτής της βαθμολογίας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούμε περισσότερα δεδομένα πριν καταλήξουμε σε κάποια συμπέρασμα σχετικά με το επερχόμενο Exynos 7580 chipset.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy A8: Η τιμή του θα ξεκινάει περίπου από τα 475 ευρώ
Επόμενο άρθροOnePlus 2: Θα έχει υποδοχή για δύο κάρτες SIM
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ