Μια συσκευή της Samsung με κωδικό μοντέλου SM-G903F εντοπίστηκε στη βάση δεδομένων Geekbench. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτή την συσκευή της Samsung, καθώς πήρε Wi-Fi πιστοποίηση πριν από λίγες ημέρες. Η συσκευή λέγεται ότι είναι το Samsung Galaxy S5 Νέο, το οποίο φημολογείται ότι θα έρθει εδώ και έναν χρόνο.

s5-neo-geekbench

Σύμφωνα με το Geekbench, το SM-G903F ή αλλιώς το Galaxy S5 Neo θα έρθει με έναν Exynos 7580 επεξεργαστή της Samsung, κάτι που είχαμε ήδη μάθει από παλιότερες διαρροές. Αυτός ο επεξεργαστής θα έρθει με 8 πυρήνες Cortex-A53 στα 1.6GHz και το Geekbench επιβεβαιώνει προφανώς αυτές τις λεπτομέρειες. Άλλα χαρακτηριστικά του Galaxy S5 Neo που αποκάλυψε το benchmark είναι 2GB RAM, και Android 5.1.1 Lollipop.

galaxy-s5-neo

Όσον αφορά την απόδοση, το Geekbench αποκάλυψε ότι ο Exynos 7580 είναι ταχύτερος από το Qualcomm Snapdragon 615 (ένα chip που ενσωματώνει επίσης 8 πυρήνες Cortex-A53) τόσο στα single core όσο και στα multi-core tests. Στην πραγματικότητα, τα αποτελέσματα είναι στην πραγματικότητα είναι κοντά με εκείνα που έβγαζε ο Snapdragon 801, που φορούσε το Galaxy S5. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελέγξουμε την εγκυρότητα αυτής της βαθμολογίας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστούμε περισσότερα δεδομένα πριν καταλήξουμε σε κάποια συμπέρασμα σχετικά με το επερχόμενο Exynos 7580 chipset.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.