Είναι γνωστό το γεγονός ότι τα λιγότερο δημοφιλή μοντέλα, όπως το Samsung Galaxy S5 Neo δεν υποστηρίζονται εύκολα από τις εταιρείες. Ωστόσο, οι κάτοχοι της εν λόγω συσκευής μπορούν να χαρούν, καθώς η Samsung ξεκίνησε την διάθεση του Android 6.0.1 Marshmallow στην συσκευή σε όλη την Ευρώπη.

Samsung-Galaxy-S5-Android-6.0-Marshmallow-Update-Android

Η αναβάθμιση φέρει build number το G903FXXU1BPD4 και είναι μόνο για το μοντέλο SM-G903F. Αυτή η αναβάθμιση εντοπίστηκε στην Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, καθώς και την Ελλάδα.

Όσο για τα χαρακτηριστικά, φέρνει όλες τις αλλαγές του TouchWiz που είδαμε σε διάφορες άλλες Galaxy συσκευές που τρέχουν ήδη Marshmallow, όπως το Galaxy S7. Επιπλέον, έρχεται με τις αναβαθμίσεις που έχει κάνει η Google στο Android, όπως η λειτουργία Doze για τη βελτίωση της μπαταρίας, τις άδειες εφαρμογών, καθώς και το Google Now on Tap σε όλο το UI.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.