Εδώ και μέρες κάνουν το γύρω του διαδικτύου φήμες για μια συσκευή της Samsung που φέρει το όνομα SM-G750. Για άλλη μια φορά το ινδικό Zauba, κατέγραψε την εισαγωγή της συσκευής στην χώρα. Η ονομασία της συσκευής έχει κυκλοφορήσει ξανά στο παρελθόν και φημολογείται πως είναι το Samsung Galaxy S5 Neo. Οι προηγούμενες διαρροές μιλούσαν για οθόνη 720p και επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.3GHz.

Samsung-SM-G750-Galaxy-S5-Neo

Η νέα διαρροή από το Zauba φέρνει μερικές νέες πληροφορίες γύρω από την συσκευή. Έτσι λοιπόν έχουμε οθόνη 5.1 ίντσες, σαν αυτή του Samsung Galax S5, τουλάχιστον στο μέγεθος.

Μέχρι πρότινος πιστεύαμε πως το SM-G750 είναι το Samsung Galaxy S5 mini, αλλά τελικά αυτό θα είναι το SM-G800 με οθόνη 4.5 ίντσες.

Δυστυχώς δεν έχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με την συσκευή μέχρι στιγμής. Σύντομα πιστεύουμε πως θα το δούμε να ανακοινώνεται, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr για να το δούμε αμέσως μόλις ανακοινωθεί!

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.