Η Apple όταν κυκλοφόρησε το iPhone 5 είχε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα, καθώς η μαύρη έκδοση της συσκευής φθειρόταν πολύ εύκολα. Η Apple για να το αποφύγει αυτό, την επόμενη χρονιά δεν κυκλοφόρησε το iPhone 5s σε μαύρο, παρά μόνο στο πιο ελαφρύτερο Space Gray.

Σήμερα, το πρόβλημα φαίνεται να έχει επιλυθεί και το iPhone 7, σύμφωνα με νέες φήμες, θα κυκλοφορήσει και σε μια πιο σκουρόχρωμη έκδοση. Προφανώς δεν θα είναι κατάμαυρη, αλλά αισθητά πιο σκούρα από το Space Gray.

Το πιθανότερο σενάριο είναι, η Apple να επιλέξει το Space Black, που είναι μια από τις χρωματικές επιλογές που διατίθεται το Apple Watch και είναι πιο σκούρο από το Space Gray. Αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και στην παρακάτω φωτογραφία.

apple-watch-space

Φυσικά, μόλις η φήμη αυτή δημοσιεύτηκε, διάφοροι καλλιτέχνες δημιούργησαν renders του iPhone 7 σε Space Black με βάση όλα όσα ξέρουμε για τη συσκευή μέχρι σήμερα.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.