Έχουμε ήδη δει αναφορές και διαρροές που αποκαλύπτουν ότι το επόμενο Galaxy Note 7 θα διαθέτει κυρτή οθόνη, (οθόνη με κυρτές πλευρές για να είμαστε ακριβείς). Τώρα, ένα νέο teaser φαίνεται να διέρρευσε επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το γεγονός αυτό.

galaxy-note-7

Αυτό που είναι ενδιαφέρον με τον συγκεκριμένο teaser όμως, είναι ότι πάνω λέει “Γράψτε στην άκρη κάτι μεγάλου.” Αυτό, σε συνδυασμό με τη θέση του s-pen στην εικόνα, ίσως δείχνουν ότι το νέο Note θα επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν πάνω στις κυρτές πλευρές του. Αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται αρκετά πραγματικό, καθώς πρόσφατα η εταιρεία κατέθεσε πατέντα για μια παρόμοια λειτουργία.

Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιος τρόπος να επαληθευθεί η αυθεντικότητα της εικόνας, οπότε όπως πάντα περιμένουμε για κάτι επίσημο.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροO Αμερικανός Πρόεδρος Barack Obama ξεφορτώνεται το Blackberry του
Επόμενο άρθροGearBest Best Ever Summer Vacation: Εκπτώσεις μέχρι και 75% για 3 μόνο μέρες!
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ