Εδώ και αρκετό καιρό, έχει ακουστεί ότι η υποστήριξη των Nexus συσκευών του 2012, συμπεριλαμβανομένου του Nexus 4, του πρώτου Nexus 7 και του Nexus 10, έχει φτάσει στο τέλος και ίσως να μην αναβαθμιστούν σε Android M. Ωστόσο, πρόσφατες ενημερώσεις στον κώδικα του AOSP δείχνουν πως μάλλον αυτό δεν θα συμβεί.

nexus-2012

Μέσα στα repos του AOSP, για το Nexus 10 (manta), το Nexus 4 (mako) και το Nexus 7 (grouper), υπάρχει η ένδειξη “android-m-preview”, ενώ έχουν γίνει και κάποιες ενημερώσεις στον κώδικα από τις 28 Μαΐου. Αυτό σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι, αν και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οριστική επιβεβαίωση ότι θα πάρουν το Android M.

Όπως και να ΄χει όμως, η Google έχει προσθέσει νέα patches για αυτές τις συσκευές, ενώ παράλληλα αναπτύσσει το Android Μ και οι προσθήκες αυτές έγιναν μετά την απελευθέρωση του Android 5.1.1. Ακόμη κι αν όλες ή ορισμένες από αυτές τις συσκευές τελικά αναβαθμιστούν σε Android Μ, η αναβάθμιση θα γίνει όταν η περίοδος με τις preview εκδόσεις τελειώσει, όπως έγινε και με το Android L Preview.

Έτσι, φαίνεται ότι η ελπίδα γι΄αυτές οι συσκευές δεν έχει πεθάνει ακόμα και αυτά σίγουρα είναι πολύ καλά νέα για τους κατόχους τους.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο3D αναπαράσταση από τα iPhone 6s μας δίνουν τις διαστάσεις τους
Επόμενο άρθροFallout Shelter: Έρχεται τον επόμενο μήνα για Android
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ