Ο κατασκευαστής θηκών ITSKINS ξεκίνησε την κατασκευή θηκών για το iPhone 6s και για το iPhone 6s Plus. Αυτό σημαίνει πως έχει λάβει τις διαστάσεις της συσκευής, στις οποίες στηρίζονται και τα renders που βλέπουμε.

iphone 6s plus renders (1)

Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus θα είναι σχεδόν ίδια εμφανισιακά με τους προκάτοχούς τους, όμως θα έχουν μερικές ανεπαίσθητες διαφορές. Η βασικότερη θα είναι το πάχος της συσκευής, που από τα 7.0mm θα ανέβει στα 7.1mm για το iPhone 6s. Το iPhone 6s Plus θα παραμείνει πρακτικά το ίδιο στα 7.13, αφού η διαφορά των 0.03mm από τον προκάτοχό του, που ήταν 7.1, είναι ανάξια λόγου.

iphone 6s plus renders (2)

Η μικρή διαφορά στο μέγεθος, ίσως επιβεβαιώνει την προσθήκη Force Touch display στην συσκευή, όπως ακούμε εδώ και καιρό στις φήμες. Μετά την ανακοίνωση του MacBook Pro και του Apple Watch με αυτή την τεχνολογία, είναι λογικό να περιμένουμε να δούμε κάτι τέτοιο και στις επόμενες συσκευές της εταιρίας.

Οι φήμες γύρω από την συσκευή έχουν πάρει φωτιά, με φωτογραφίες από το πλαίσιο της συσκευής, φήμες γύρω από την κάμερα του, αλλά και φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Θα είναι θερμή περίοδος σχετικά με τα επόμενα iPhones, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ