Η Apple συνηθίζει κάθε χρόνο να κατασκευάζει όσο τον δυνατόν λεπτότερες συσκευές και σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η εταιρεία θέλει να αφαιρέσει το κεντρικό κουμπί του iPhone και να ενσωματώσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID πάνω στην οθόνη, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για επιπρόσθετα κομμάτια που δίνουν πάχος στην συσκευή.

iphone6s-rendering

Τώρα, σύμφωνα με μια νέα αναφορά, η Apple σκέφτεται να μικρύνει τα εξαρτήματα του iPhone 6s ακόμα περισσότερο, υιοθετώντας την modular αρχιτεκτονική SiP που χρησιμοποιείται και στο Apple Watch. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το iPhone να έχει μικρότερα κομμάτια που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε λεπτότερη κατασκευή, αλλά και περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη μπαταρία.

Φυσικά θα υπάρξουν συμβιβασμοί όσον αφορά την ισχύ, τις επιδόσεις και την τιμολόγηση της κατασκευής των εξαρτημάτων, αλλά υποθέτουμε, πως είναι στο χέρι της Apple για να ισορροπήσει την επιθυμία της για λεπτές συσκευές με της λειτουργικότητα.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι φήμες, όποτε θα πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Apple δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτήν την αρχιτεκτονική στα μελλοντικά iPhones.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ