Το iPhone SE είναι στην ουσία ένα iPhone 6s, αλλά σε μικρότερο μέγεθος, χαμηλότερη ανάλυση οθόνης και παλαιότερο Touch ID. Στο εσωτερικό έχει τον Apple A9 με 2GB RAM, οπότε περιμένουμε αντίστοιχα καλές επιδόσεις.

iPhone SE

Το iPhone SE πέρασε από το AnTuTu και μας άφησε το πρώτο του σκορ, το οποίο είναι λίγο ψηλότερο από αυτό του iPhone 6s, πιθανότατα λόγω της χαμηλότερης ανάλυσης οθόνης, που περιορίζεται στα 1136×640, σε αντίθεση με τα 720p του iPhone 6s.

iPhone SE AnTuTu

Η συσκευή έχει τιμή τα €399, για την Αμερικάνικη αγορά, ενώ για την χώρα μας  και την Ευρώπη, η συσκευή θα κοστίζει €499.

Το iPhone SE κυκλοφορεί από σήμερα στις πρώτες αγορές και σύντομα θα το δούμε και στην χώρα μας, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να δούμε την συσκευή από κοντά!

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Apple ούτε 5 ευρό δεν σου δίνω το καλοκαίρι θα πάρω ένα καλό ωραίο κινητό είμαι άνθρωπος που χρησιμοποιώ το κινητό μου στο 100% και δεν μιλάω μόνο για fb και mail επίσης δεν μ αρέσουν οι περιορισμοί Android μόνο και είμαι μια χαρά ξέρω να διαλέγω τι πέρνω και δεν ψαρώνω με τα φύκια και τις μεταξοτες κορδέλες που πουλάς ούτε εσύ ούτε κάτι άλλες μεγάλες εταιρίες κάποιες φορές βλέπε htc κτλ αυτά είχα να πω καλές πωλήσεις Apple …..

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ