Το iPad Mini 3 δεν είχε ιδιαίτερες διαφορές από τον προκάτοχό του, και αυτό φάνηκε από το πόσο λίγο χρόνο αφιέρωσε η Apple στην συσκευή κατά την ανακοίνωση. Εμφανισιακά ήταν ίδιο, ενώ η βασικότερη διαφορά ήταν η προσθήκη Touch ID, για χρήση με το Apple Pay.

Οι αλλαγές φέτος φαίνεται πως θα είναι πιο ουσιαστικές, κρίνοντας από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν από την πλάτη του iPad Mini 4. Σήμερα έχουμε μια νέα θήκη για την συσκευή, που επιβεβαιώνει πως το iPad δεν θα έχει διακόπτη για σίγαση. Το ότι έχουμε όμως την πρώτη θήκη για την συσκευή, σημαίνει πως η συσκευή ίσως να είναι αρκετά κοντά στην ανακοίνωσή της, αφού οι κατασκευαστές θηκών προετοιμάζονται πριν την ανακοίνωση των προϊόντων και είναι μια καλή πηγή για διαρροές.

Το iPad Mini 4 φημολογείται πως θα έχει λεπτότερο σχεδιασμό, και αρκετές βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του, όπως 2GB RAM και τον νέο Apple A9 για επεξεργαστή. Η λογική λέει πως η συσκευή θα έρθει με iOS 9, για να εκμεταλλευθεί τις δυνατότητες στο multitasking.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ