Ο CEO της Google, Sundar Pichai, μόλις ανακοίνωσε ότι ετήσιο συνέδριο Google I/O έχει προγραμματιστεί φέτος για τις 18 με 20 Μαΐου. Ο χώρος θα είναι λίγο διαφορετικός από ότι την τελευταία φορά, καθώς φέτος θα πραγματοποιηθεί σε δικό τους αμφιθέατρο Shoreline στο Mountain View. Σε ένα tweet του, ο Pichai είπε ότι αυτό θα φέρει αυτήν την σημαντική εκδήλωση της Google πίσω “στη γειτονιά όπου όλα ξεκίνησαν 10 χρόνια πριν”.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το Google I/O 2016, όπως πληροφορίες για τα εισιτήρια και άλλες λεπτομέρειες, θα δημοσιευτούν σύντομα. Η Google χρησιμοποιεί συνήθως το συνέδριο I/O για να παρουσιάσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, έτσι φέτος περιμένουμε να δούμε το Android N.

google-io-2016

Ας ελπίσουμε πως και φέτος η Google θα φέρει πολυπόθητες βελτιώσεις στο Android, όπως καλύτερη εμπειρία χρήσεως στα tablets με side-by-side εφαρμογές και multi windows. Φημολογείται ότι η Google σχεδιάζει να φέρει το Android και το Chrome OS πιο κοντά, ωστόσο η ίδια η εταιρεία είχε απορρίψει αυτή την φήμη, αυτό όμως θα το επιβεβαιώσουμε στο φετινό συνέδριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHTC Vive VR: Προ-παραγγελία από 29 Φεβρουαρίου!
Επόμενο άρθροΗ Lenovo δεν σκοπεύει να καταργήσει την σειρά Moto G και Mote E
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ