Πριν λίγες εβδομάδες η θυγατρική της Alphabet ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την Google I/O 2020 και ενημέρωσε το κοινό ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online. Όλα αυτά, ήταν απόρροια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τώρα, η εταιρεία δημοσίευσε ένα update για την όλη κατάσταση μέσω του επίσημου λογαριασμού του “Google Developers” στο Twitter. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Google I/O 2020 ακυρώνεται οριστικά και δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε καν η online παρουσίαση.

Φυσικά, η εταιρεία τόνισε ότι πάνω από όλα βάζει την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων και όσων συμμετέχουν ή παρευρίσκονται στα event της. Δεν ξέχασε να σημειώσει ότι η απόφαση της συμμορφώνεται με τις οδηγίες που έχουν εκδώσει οι αρχές και οι οργανισμοί υγείας ανά τον κόσμο.

Οπότε, μένουμε σπίτι και φροντίζουμε να πληρώσουμε τη συνδρομή του Netflix, γιατί φέτος δεν έχει ούτε Google I/O 2020.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.