Προσπαθώντας να προλάβει τους leakers, η Google δημοσίευσε ένα teaser αποκαλύπτοντας το Pixel Fold σε όλο το μεγαλείο του. Η εταιρεία συνεχίζει να αποτυγχάνει στο να ανακόψει τη δράση των leakers, καθώς μόλις ανακαλύφθηκε ένα unlisted βίντεο στο YouTube που στην ουσία είναι η επίσημη πλήρης διαφήμιση του αναδιπλούμενου έξυπνου τηλεφώνου.

Το βίντεο ονομάζεται “Google Pixel x NBA: The Greatest Watch Party” και διέρρευσε καθώς ο Twitter λογαριασμός Google Pixel US το δημοσίευσε “κατά λάθος”, μαζί με κάποιες teaser φωτογραφία από την κάμερα του επερχόμενου foldable smartphone. Το tweet δεν έχει κατέβει και ο σύνδεσμος για το βίντεο είναι σε μορφή “bit.ly” για να μην τον παρατηρούν εύκολα οι χρήστες.

https://twitter.com/GooglePixel_US/status/1656085696686477312

Όσον αφορά τη διαφήμιση του Google Pixel Fold, βλέπουμε αστέρες του NBA να το χρησιμοποιούν για διάφορες εργασίες, όπως βιντεοκλήσεις στο Meet και λήψη φωτογραφιών, και να παρουσιάζουν το πόσο απρόσκοπτα μπορούν να εναλλάξουν τη χρήση της συσκευής από την εξωτερική οθόνη στην εσωτερική. Μπορείτε να δείτε όλο το βίντεο παρακάτω και να κάνετε μία παύση στο 1:51 για να θαυμάσετε το Pixel 7a σε πορτοκαλί χρώμα.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.