Ο CEO της Google, Sundar Pichai, μόλις ανακοίνωσε ότι ετήσιο συνέδριο Google I/O έχει προγραμματιστεί φέτος για τις 18 με 20 Μαΐου. Ο χώρος θα είναι λίγο διαφορετικός από ότι την τελευταία φορά, καθώς φέτος θα πραγματοποιηθεί σε δικό τους αμφιθέατρο Shoreline στο Mountain View. Σε ένα tweet του, ο Pichai είπε ότι αυτό θα φέρει αυτήν την σημαντική εκδήλωση της Google πίσω “στη γειτονιά όπου όλα ξεκίνησαν 10 χρόνια πριν”.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το Google I/O 2016, όπως πληροφορίες για τα εισιτήρια και άλλες λεπτομέρειες, θα δημοσιευτούν σύντομα. Η Google χρησιμοποιεί συνήθως το συνέδριο I/O για να παρουσιάσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, έτσι φέτος περιμένουμε να δούμε το Android N.

google-io-2016

Ας ελπίσουμε πως και φέτος η Google θα φέρει πολυπόθητες βελτιώσεις στο Android, όπως καλύτερη εμπειρία χρήσεως στα tablets με side-by-side εφαρμογές και multi windows. Φημολογείται ότι η Google σχεδιάζει να φέρει το Android και το Chrome OS πιο κοντά, ωστόσο η ίδια η εταιρεία είχε απορρίψει αυτή την φήμη, αυτό όμως θα το επιβεβαιώσουμε στο φετινό συνέδριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHTC Vive VR: Προ-παραγγελία από 29 Φεβρουαρίου!
Επόμενο άρθροΗ Lenovo δεν σκοπεύει να καταργήσει την σειρά Moto G και Mote E
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ