Ο CEO της Google, Sundar Pichai, μόλις ανακοίνωσε ότι ετήσιο συνέδριο Google I/O έχει προγραμματιστεί φέτος για τις 18 με 20 Μαΐου. Ο χώρος θα είναι λίγο διαφορετικός από ότι την τελευταία φορά, καθώς φέτος θα πραγματοποιηθεί σε δικό τους αμφιθέατρο Shoreline στο Mountain View. Σε ένα tweet του, ο Pichai είπε ότι αυτό θα φέρει αυτήν την σημαντική εκδήλωση της Google πίσω “στη γειτονιά όπου όλα ξεκίνησαν 10 χρόνια πριν”.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το Google I/O 2016, όπως πληροφορίες για τα εισιτήρια και άλλες λεπτομέρειες, θα δημοσιευτούν σύντομα. Η Google χρησιμοποιεί συνήθως το συνέδριο I/O για να παρουσιάσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, έτσι φέτος περιμένουμε να δούμε το Android N.

google-io-2016

Ας ελπίσουμε πως και φέτος η Google θα φέρει πολυπόθητες βελτιώσεις στο Android, όπως καλύτερη εμπειρία χρήσεως στα tablets με side-by-side εφαρμογές και multi windows. Φημολογείται ότι η Google σχεδιάζει να φέρει το Android και το Chrome OS πιο κοντά, ωστόσο η ίδια η εταιρεία είχε απορρίψει αυτή την φήμη, αυτό όμως θα το επιβεβαιώσουμε στο φετινό συνέδριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.