Ο CEO της Google, Sundar Pichai, μόλις ανακοίνωσε ότι ετήσιο συνέδριο Google I/O έχει προγραμματιστεί φέτος για τις 18 με 20 Μαΐου. Ο χώρος θα είναι λίγο διαφορετικός από ότι την τελευταία φορά, καθώς φέτος θα πραγματοποιηθεί σε δικό τους αμφιθέατρο Shoreline στο Mountain View. Σε ένα tweet του, ο Pichai είπε ότι αυτό θα φέρει αυτήν την σημαντική εκδήλωση της Google πίσω “στη γειτονιά όπου όλα ξεκίνησαν 10 χρόνια πριν”.

Πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το Google I/O 2016, όπως πληροφορίες για τα εισιτήρια και άλλες λεπτομέρειες, θα δημοσιευτούν σύντομα. Η Google χρησιμοποιεί συνήθως το συνέδριο I/O για να παρουσιάσει την πιο πρόσφατη έκδοση του Android, έτσι φέτος περιμένουμε να δούμε το Android N.

google-io-2016

Ας ελπίσουμε πως και φέτος η Google θα φέρει πολυπόθητες βελτιώσεις στο Android, όπως καλύτερη εμπειρία χρήσεως στα tablets με side-by-side εφαρμογές και multi windows. Φημολογείται ότι η Google σχεδιάζει να φέρει το Android και το Chrome OS πιο κοντά, ωστόσο η ίδια η εταιρεία είχε απορρίψει αυτή την φήμη, αυτό όμως θα το επιβεβαιώσουμε στο φετινό συνέδριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ