Έως τώρα έχουν ακυρωθεί η MWC 2020, η GDC 2020, και αρκετές ακόμη εκθέσεις, εξαιτίας του Coronavirus. Τώρα, ήρθε η σειρά της Google να ακυρώσει το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών, που για φέτος καλείται “Google I/O 2020”.

Το συνέδριο Google I/O 2020 θα πραγματοποιούνταν μεταξύ 12 και 14 Μαΐου. Σύμφωνα με την εταιρεία, αναγκάστηκε να ακυρώσει το συνέδριο διότι ανησυχεί για τον Coronavirus και την εξάπλωση του. Επιπλέον, ήθελε να συμμορφωθεί με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τη CDC, τον WHO, και άλλες υγειονομικές αρχές.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για το Google I/O 2020 θα πάρουν τα χρήματα τους πίσω μέχρι τις 13 Μαρτίου και θα έχουν αυτόματα την επιλογή να αγοράσουν εισιτήριο για τo Google I/O 2021.

Τέλος, η Google αναφέρει ότι θα βρει νέους τρόπους να εξελίξει το Google I/O, ώστε να μπορέσει να διατηρήσει ενωμένη και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την κοινότητα των προγραμματιστών. Αυτό σημαίνει ότι φέτος ίσως δούμε το Google I/O να πραγματοποιείται ψηφιακά, ώστε να μπορέσουν να πάρουν μέρος όλοι οι προγραμματιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.