Η Google δημοσίευσε ένα νέο tweet που αποκαλύπτει μέσω ενός quiz, στοιχεία για την ημερομηνία και τον τόπο του φετινού Google I/O 2017. Με βάση λοιπόν αυτό, η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Μαΐου στο Shoreline Αμφιθέατρο στην πίσω αυλή της Google στο Mountain View της Καλιφόρνιας.

Η ιστοσελίδα του Google  I/O έχει ενημερωθεί επίσης, με τον τίτλο της να έχει αλλάξει σε Google I/O 2017. Προς το παρών όμως δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Το επόμενο βήμα θα είναι το άνοιγμα των εγγραφών για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ωστόσο οι θέσεις θα είναι λίγες. Τα εισιτήρια για το περσινό event ήταν στην τιμή των $900, ενώ όσοι είναι εκπαιδευτικοί χρεώνονται με $300.

Όπως κάθε χρόνο, αναμένουμε μια σειρά από νέες ανακοινώσεις που αφορούν τεχνολογίες της εταιρείας, αλλά και αποκάλυψη της επόμενης έκδοσης του Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.