Πριν λίγες μέρες είχαμε μάθει πως η ευρωπαϊκή έκδοση του HTC DNA Droid θα είναι το HTC Butterfly. Μάλιστα η εταιρία το είχε αναρτήσει στο site της, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Την συσκευή την περιμέναμε αρκετό καιρό να έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά, σαν την διεθνή έκδοση των HTC DNA Droid (ΗΠΑ) και HTC J Buterfly (Ιαπωνία).

Πάνω που είχαμε πιστεί πως αυτή θα είναι η συσκευή, ξεκίνησαν να ακούγονται φήμες πως τελικά αυτό θα είναι η Κινέζικη έκδοση του τηλεφώνου, που θα διατεθεί στην χώρα μέσω της China Unicom. Αυτή η φήμη επιβεβαιώνεται πλέον από διάφορους retailers.

Η Expansys δεχόταν προπαραγγελίες για την συσκευή, με σκοπό να πουλήσει το εν λόγω μοντέλο στην ευρωπαϊκή αγορά με την κυκλοφορία του. Πλέον στο σελίδα της εταιρίας δεν υπάρχει το μοντέλο, ενώ πελάτες που είχαν κάνει ήδη τις παραγγελίες τους, έλαβαν email με το ακόλουθο μήνυμα:

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας  και την προπαραγγελία σας του HTC Butterfly. Δυστυχώς ενημερωθήκαμε από την HTC πως η συσκευή δεν θα είναι διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές, και για αυτό τον λόγο έπρεπε να την αφαιρέσουμε από την ιστοσελίδα μας και να ακυρώσουμε την προπαραγγελία σας.

Έτσι λοιπόν το HTC Butterfly δεν είναι η έκδοση που θα έρθει στην χώρα μας, οπότε όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερο για να βγει η διεθνής έκδοση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.