Η HTC φαίνεται να ετοιμάζει μια ακόμη επιστροφή στην αγορά. Πολύ πρόσφατα η εταιρεία είχε ανακοινώσει δυο νέα entry level smartphones, το Wildfire E2 Play και το Wildfire E3 Plus. Ωστόσο, ένα Geekbench listing πριν από λίγες ημέρες που έκανε την εμφάνισή του δείχνει ένα νέο επερχόμενο smartphone το HTC U23 Pro.

htc

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εμπορική ονομασία HTC U χρησιμοποιήθηκε για flagship smartphones προηγουμένως, επομένως δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι αυτή τη φορά. Η συσκευή καταφθάνει με τον Qualcomm 7 Gen 1 μάλλον, καθώς αναφέρεται ένας οχταπύρηνος στα 2.4GHz, αν και τα αποτελέσματα δεν ταιριάζουν με άλλα smartphones της αγοράς με τον εν λόγω επεξεργαστή. Επομένως τα πράγματα είναι λίγο αβέβαια, αν όντως πρόκειται για τον εν λόγω επεξεργαστή. Η συσκευή θα καταφθάσει με 12GB RAM, κάτι που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι θα ανήκει στη flagship κατηγορία.

Η HTC είναι μια θρυλική εταιρεία, η οποία εισήγαγε το πρώτο Android smartphone, το HTC Dream το 2008, το οποίο συνδύαζε την ιδέα μιας οθόνης αφής με QWERTY πληκτρολόγιο. Η πορεία είναι γνωστή, ωστόσο το phonearena.com επισημαίνει ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο. Η Apple και η HTC είχαν μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, όπου το 2012 κατέληξαν σε συμβιβασμό. Οι όροι δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο αναφέρεται ότι η συμφωνία είχε διάρκεια 10 χρόνια, άρα έληξε το 2022. Κάτι τέτοιο δείχνει ότι ίσως η αναβίωση της εταιρείας να πλησιάζει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.