Ο Snapdragon S4 της Qualcomm είναι σήμερα ο ταχύτερος διπύρηνος επεξεργαστής που μπορούμε να βρούμε σε φορητές συσκευές.Διαθέτει δύο πυρήνες “Krait” που είναι ένα σκαλοπάτι γρηγορότεροι από τους συνηθισμένους Cortex-A9, ενώ διαθέτει και μια αρκετά καλή GPU.Ακόμη είναι από τους ελάχιστους σήμερα που κατασκευάζονται στα 28nm.
Δυστηχώς όμως λόγω της μεγάλης ζήτησης που έχουν η εταιρία δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει την τεράστια ζήτηση τους, με αποτέλεσμα να βλέπουμε αρκετές συσκευές που τους χρησιμοποιούν να καθυστερούν την κυκλοφορία τους(π.χ Asus Padfone).
Σαν να μην έφθανε αυτό αρκετοί από τους κατασκευαστές στρέφονται στην κατασκευή δικών τους επεξεργαστών.Πρώτη και καλύτερη η Samsung με το Beam, ενώ και η Sony που ήδη χρησιμοποιεί δικούς της επεξεργαστές στη μεσαία κατηγορία των συσκευών Xperia.

VIA

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.