Νέο πακέτο από την Cosmote και συγκεκριμένα στο What’s Up το οποίο προσφέρει 70GB internet με μόλις 13.5 ευρώ. Κλασσικά δεν μας αρέσει πόσο όταν με 33 ευρώ παίρνεις απεριόριστο Cosmote Neo, πάντα βέβαια σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες.

 Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από 25/4/2024 μέχρι και 14/05/2024 και ισχύει για 30 ημέρες από την ενεργοποίησή της.
• Πρώτα καταναλώνονται τα GB της προσφοράς, μετά τα GB των πακέτων που λήγουν νωρίτερα.
• Τα ενσωματωμένα GΒ της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται όριο 14GΒ στη χρήση τους.
• Τα GB της προσφοράς δεν μοιράζονται μεταξύ των μελών προγράμματος COSMOTE Mobile Family. Το κάθε μέλος έχει την δυνατότητα να ενεργοποιεί και να καταναλώνει την προσφορά από την σύνδεσή του μόνο.
• Η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά για ατομική χρήση. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση της προσφοράς ή χρήση με τέτοιο τρόπο ώστε να επηρεάζει την εμπειρία του δικτύου, η COSMOTE διατηρεί το δικαίωμα μείωσης της ταχύτητας λήψης και μεταφόρτωσης ή ακόμα και διακοπής της προσφοράς για τη συγκεκριμένη σύνδεση.
• Η προσφορά χάνεται και θα πρέπει να ενεργοποιηθεί εκ νέου αν πραγματοποιηθεί μετάβαση από καρτοσυμβόλαιο σε καρτοκινητό και αντίστροφα

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λίγα είναι τα 70GB… Θα προτιμούσα να μην έδινε δωρεάν για 7 ημέρες και να έδινε απεριόριστα για 1 μήνα με αυτά τα 13.5 ευρώ αλλά τι να κάνουμε…

  2. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από 25/4/2024 μέχρι και 14/05/2024 και ισχύει για 30 ημέρες από την ενεργοποίησή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.