Μετά τη Lenovo και την LG, βλέπουμε και την Asus να θέλει κομμάτι από την πίτα των Windows Phone που σιγοψήνεται…

Η εταιρία σήμερα ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να φέρει “μερικά” Windows Phones στην αγορά. Έτσι δήλωσε στο WSJ, ο αντιπρόεδρος του τμήματος κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας, ο Benson Lin σε πρόσφατη συνέντευξή του. Δυστυχώς η δήλωση αυτή δεν συνοδευόταν από κάποιο χρονοδιάγραμμα που αναμένουμε να φτάσουν οι συσκευές στα χέρια των καταναλωτών.

Η Asus υποστηρίζει ότι ένα concept αντίστοιχο του PadFone, ταιριάζει πολύ στο οικοσύστημα της Microsoft, όπου θα έχουμε ένα κινητό που “τρέχει” Windows Phone και όταν το βάλουμε μέσα σε ένα dock/tablet θα μπορεί να τρέχει Windows 8 (Windows RT εννοούν) στη μεγαλύτερη οθόνη. “I think it makes sense for Windows 8” δηλώνει ο Lin. Μέχρι τώρα οι κατασκευαστές μπορούσαν να διαλέξουν Windows 8 ή Windows Phone, για tablet ή smartphones αντίστοιχα, κάνοντας δύσκολη έως ακατόρθωτη την υλοποίηση ενός τέτοιου concept (PadFone).

Παρόλο που η Microsoft έχει αυστηρά κριτήρια για το πώς θα είναι ένα Windows 8 Tablet ή ένα Windows Phone, με τις δυο έννοιες να μην συγχέονται, φαίνεται ότι αλλάζει γραμμή πλεύσης. Η αναμενόμενη αναβάθμιση Windows Blue θα φέρει τις τρεις πλατφόρμες (Windows 8, Windows RT, WP8) ακόμα πιο κοντά και, το πιθανότερο είναι, να δίνεται η δυνατότητα στην Asus (και όχι μόνο) να υλοποιήσει ένα τέτοιο concept. Να υπενθυμίσουμε τα Windows Blue αναμένονται στα μέσα του έτους.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.