Η ASUS δημοσίευσε ένα teaser για το επερχόμενο ROG Phone 8 Pro, που μας δείχνει τις επιδόσεις της συσκευής με τον Snapdragon 8 Gen 3. Το αποτέλεσμα που μας έδωσε στο multicore του Geekbench 6 είναι ότι πιο δυνατό έχουμε δει και ξεπερνάει τα αποτελέσματα που έχουμε δει από το iPhone 15 Pro Max, που είναι και η ισχυρότερη συσκευή της Apple, με τον Apple A17 Pro στα 3nm,

ΤΟ ASUS ROG Phone 8 κατάφερε να πετύχει 7422 πόντους στο Geekbench, ξεπερνώντας κατά 200 πόντους τα αντίστοιχα σκορ του iPhone 15 Pro, που σκοράει γύρω στους 7200 πόντου. Και αυτό για μια συσκευή που ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και δεν έχει πάρε τις αναβαθμίσεις που θα το κάνουν να λειτουργεί καλύτερα και πιο αποδοτικά.

Φυσικά σε όλα αυτά βοηθάει και το ότι ο Snapdragon 8 Gen 3 έχει 8 πυρήνες συνολικά, με τους 6 να είναι πυρήνες επιδόσεων, για δυνατές επιδόσεις σε multitasking και εφαρμογές που υποστηρίζουν multithread. Ο A17 Pro έρχεται με 6 πυρήνες, οι οποίοι είναι τρομερά δυνατοί. Φυσικά στο σκορ του ROG Phone 8 βοηθάει δραματικά και το σύστημα ψύξης.

Μιλώντας για την ψύξη, κοιτάμε ένα τεράστιο vapor chamber, με εξαιρετική απαγωγή θερμότητας, κάτι που βοηθάει την συσκευή να κρατήσει τις θερμοκρασίες χαμηλά, ώστε να μειώσει το throttling στο ελάχιστο. Μάλιστα, η ψύξη περιλαμβάνει και ενεργητική ψύξη, δημιουργώντας ροή αε΄ρα που ψύχει το εσωτερικό ακόμα παραπάνω. Δεν γνωρίζουμε αν το μοτέρ για την έξτρα ψύξη χρησιμοποιήθηκε κατά το benchmark, όμως η λογική αυτό προστάζει. Παρόμοιο αξεσουάρ ψύξης είχαμε δει και στους προκατόχους του ROG Phone 8, που έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Από ότι φαίνεται το Galaxy S24 Ultra θα έχει πολύ ωραία νέα χρώματα

Η Apple δεν μας έδωσε το αποτέλεσμα που πέτυχε η συσκευή στο Single Core test, κάτι που είναι λογικό, αφού τα iPhones πιθανότατα διατηρούν την πρωτιά στις επιδόσεις κάθε πυρήνα ξεχωριστά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.