Απ’ ότι φαίνεται, η LG ζήλεψε τις δηλώσεις της Lenovo, και αποφάσισε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με μια νέα συσκευή Windows Phone. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι Korean Times, σε μια συνέντευξη αντιπροσώπου μιας εκ των συνεργαζόμενων εταιριών με την LG.

Στη συνέντευξη, μιλάνε γενικά για τους σκοπούς και τους στόχους της LG μέσα το έτος, με την εταιρία να θέλει να ξεπεράσει τα 75 εκατομμύρια σε πωλήσεις smartphones και cellphones. Ακόμα με τις εκπληκτικές πωλήσεις που έχει κάνει με τα Android smartphones, όπως το Nexus 4, θέλει αρκετή δουλειά για να πιάσει αυτόν τον στόχο.

Ενώ το 2010, η LG ήταν από τις πρώτες εταιρίες που έβγαλαν στην αγορά WP7 συσκευές, με τα LG Optimus 7 και 7Q, από τότε δεν έχουμε δει κάτι άλλο στα χέρια των καταναλωτών. Μέσα στο 2011, ακούσαμε κάποιες φήμες για το LG Fantasyμε WP7.5, είδαμε και ένα videoreview από τη συγκεκριμένη συσκευή, σε φάση προπαραγωγής, αλλά το Fantasy δεν έφτασε ποτέ στα ράφια των καταστημάτων. Μάλιστα, η LG είχε προχωρήσει τόσο πολύ την εξέλιξη του smartphone και του OS, που το Fantasy είχε NFC, κάτι που μέχρι τότε δεν υποστήριζαν τα Windows Phone, με την Microsoft να ενσωματώνει τη λειτουργία, το 2012, στα WP8!!

Φτάνοντας, λοιπόν, στο 2012-13, έρχονται τα WP8, αλλά η LG πουθενά. Όπως και η Dell, μετά τα WP7 του 2010, δεν έχει να ανακοινώσει καμία νέα συσκευή με το λειτουργικό της Microsoft.

Στο άρθρο αναφέρεται, πως η εταιρία σκοπεύει να φέρει στη αγορά αρκετά νέα μοντέλα “Optimus” με μερικά από αυτά να “τρέχουν” Windows Phone 8.

“We will release quite a number of new Optimus devices this year and LG also has some new smartphones in the works, that will run Microsoft’s Windows Phone 8.’’

Αυτές οι δηλώσεις είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του Park Jong Seok, CEO της LG, το Σεπτέμβριο, όπου είχε πει ότι “η εταιρία δεν έχει συγκεκριμένα σχέδια για άλλες πλατφόρμες, εκτός του Android OS”, ενώ προηγουμένως η εταιρία είχε δηλώσει πως “ο συνολικός αριθμός (LG) Windows Phone που πούλησαν παγκοσμίως δεν είχε εμπορικό νόημα”.

Αναμένουμε να δούμε και να δοκιμάσουμε τις νέες συσκευές που θα φέρει στην αγορά η LG, και ελπίζουμε μέσα σε αυτές να δούμε και μερικές με Windows Phone.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.