Νέες φήμες από την Κίνα, υποστηρίζουν ότι ο διάδοχος του Samsung Galaxy S7 θα έρθει με δύο κάμερες στο πίσω μέρος, οι οποίες θα είναι κατασκευασμένες από την Samsung Motors (SEMCO).

galaxy-s8-concept

Επιπλέον, η συσκευή λέγεται ότι θα διαθέτει UHD οθόνη, προφανώς για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία VR. Τόσο οι δύο κάμερες όσο και UHD οθόνη, θα κάνουν το Galaxy S8 ξεχωριστό από τους προκατόχους του.

Μια τέτοια οθόνη φυσικά, θα καταναλώνει αναμφίβολα πολύ ενέργεια. Αν οι φήμες αληθεύουν λοιπόν, θα πρέπει να περιμένουμε και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά και επεξεργαστή που θα μπορέσει να διαχειριστεί χωρίς προβλήματα αυτήν την ανάλυση.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMoto Z Play: Εμφανίστηκε ως XT1635 στο Geekbench με τον Snapdragon 625
Επόμενο άρθροOnePlus 3: Πόσο αντέχει σε βασανιστήρια;
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ