Η Samsung είναι ένας από τους δύο κατασκευαστές Android smartphones που παρέχουν τη μεγαλύτερη υποστήριξη σε software, η άλλη είναι η Huawei. Κατά καιρούς, και οι δύο αυτές εταιρείες ξεπερνούν τις προσδοκίες κυκλοφορώντας ενημερώσεις για συσκευές που έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν, επίσημα. Αυτή τη φορά, τα σχεδόν 5 ετών Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+, λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού.

Η Samsung διέκοψε την υποστήριξη λογισμικού για το Galaxy S8 και το Galaxy S8+ τον Μάιο του 2021. Παρόλα αυτά, τα τηλέφωνα έλαβαν την ενημέρωση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου 2021, λίγους μήνες αργότερα.

Τώρα, τρεις μήνες μετά, τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ έχουν αρχίσει να λαμβάνουν την ενημέρωση ασφαλείας του Νοεμβρίου 2021, σύμφωνα με το SamMobile. Η τελευταία ενημέρωση συστήματος για τα smartphones έχει κωδικό έκδοσης G95xFXXUCDUK1 και προς το παρόν είναι διαθέσιμη στη Γαλλία. Ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές τις επόμενες ημέρες.

Τα Galaxy S8 και Galaxy S8+ κυκλοφόρησαν με Android 7.0 Nougat και έλαβαν τα Android 8.x Oreo και Android 9.0 Pie. Δεδομένου ότι η εταιρεία τότε δεν ακολουθούσε την πολιτική των 3 βασικών εκδόσεων Android, οι χρήστες των συσκευών δεν μπόρεσαν να πάρουν το Android 10. Τουλάχιστον, τα τηλέφωνα τους έχουν περισσότερες ενημερώσεις ασφαλείας από όσες θα έπρεπε να λάβουν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.