Το OnePlus 3 είναι μία από τις καλύτερες value-for-money συσκευές στην Ευρώπη, δεδομένου ότι προσφέρει Snapdragon 820 επεξεργαστή, 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό, 16MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, καθώς και Android Marshmallow στην τιμή των 400 ευρώ.

Διαθέτει όμως και ένα επιπλέον πλεονέκτημα. Η συσκευή πέρασε μερικά από τα γνωστά βασανιστήρια, όπως γδάρσιμο με σκληρά αντικείμενα, ζέσταμα με αναπτήρα και λύγισμα με τα χέρια.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το OnePlus 3 είναι σκληρό καρύδι για να ραγίσει, ενώ συνεχίζει να δουλεύει ακόμα και μετά την προσπάθεια για να το λυγίσουν. Από την άλλη πλευρά, γρατσουνιές γίνονται αρκετά εύκολα με ένα κοφτερό μαχαίρι, αλλά αυτό είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες συσκευές.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροSamsung Galaxy S8: Φήμες μιλάνε για διπλή κάμερα και UHD οθόνη
Επόμενο άρθροdec0d3d.doc: ένα ντοκιμαντέρ από το Mr.Robot
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ