Η Samsung όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα νέο smartphone τύπου clumshell. Έναν χρόνο μετά το SM-W2016 θα πρέπει να περιμένουμε το νέο μοντέλο κάποια στιγμή το Νοέμβριο, αλλά το SM-W2017 έχει ήδη εισαχθεί στην Ινδία για δοκιμή.

sm-w2017
Η ιστοσελίδα της Zauba δείχνει 5 κομμάτια του νέου τηλέφωνο να έχουν εισέλθει στη Ινδία. Αρχικά λεγόταν πως η συσκευή θα έχει απλά έναν νέο επεξεργαστή σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, αλλά τώρα φαίνεται πως και το μέγεθος έχει αυξηθεί από τις 3,9 στις 4,2 ίντσες.

sm-w2016
Εκτός από αυτό, δεν φαίνεται κάτι άλλο στην καταχώρηση της Zauba. Το περσινό SM-W2016 κόστιζε περισσότερο από $1500 στην Κίνα, οπότε το φετινό μοντέλο δεν πιστεύουμε πως θα είναι φθηνότερο.

Την τελευταία φορά που ακούσαμε πληροφορίες για το νέο SM-W207, η συσκευή φημολογήθηκε ότι θα ονομάζεται Veyron και θα φοράει τον Exynos 8890 επεξεργαστή, με 12MP πίσω κάμερα και 5MP μπροστά, αλλά κυρίως θα βασιστεί στο Galaxy S6 και όχι στο S7.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροHuawei: Έρχεται νέο smartphone με όνομα Maimang 5 την επόμενη εβδομάδα
Επόμενο άρθροSamsung Gear VR: Έρχεται νέα έκδοση σχεδιασμένη για το Galaxy Note 7 (;)
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ