Έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία των Galaxy S24, S24+ και S24 Ultra και ο ενθουσιασμός έχει αρχίσει να υποχωρεί. Η Samsung έχει στρέψει την προσοχή της στην επόμενη συσκευή της σειράς, το Galaxy S24 FE και το κοινό ανυπομονεί για το ντεμπούτο του νέου Fan Edition Galaxy smartphone.

Σύμφωνα με το GalaxyClub, η Samsung αναπτύσσει όντως μια νέα συσκευή που φέρει την κωδική ονομασία R12. Τα Galaxy S20 FE, Galaxy S21 FE και Galaxy S23 FE είχαν την κωδική ονομασία R8, R9 και R11, οπότε είναι αρκετά ξεκάθαρο ποιο θα είναι το R12 – το Galaxy S22 FE είχε την κωδική ονομασία R10, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Εκτός από την κωδική ονομασία, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S24 FE, τουλάχιστον επιβεβαιωμένες από πολλές πηγές. Πέρυσι τέτοια εποχή, είχαν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το Galaxy S23 FE, γεγονός που υποδηλώνει ότι το ντεμπούτο του Galaxy S24 FE μπορεί να απέχει ακόμη και μερικούς μήνες.

Το Galaxy S23 FE κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023 σε ορισμένες αγορές και η ευρύτερη κυκλοφορία πραγματοποιήθηκε στις αρχές του 2024. Ωστόσο, με βάση την τρέχουσα κατάσταση της ανάπτυξης του επόμενου FE τηλεφώνου, το S24 FE μπορεί να μην είναι σε θέση να φτάσει σε καμία χώρα πριν από τον Νοέμβριο, το νωρίτερο – πόσο μάλιστα τον Ιούλιο που αναφέρουν κάποιες πηγές.

Μένει επίσης να δούμε ποιες θα είναι οι πραγματικές προδιαγραφές υλικού του Samsung Galaxy S24 FE. Το Galaxy S23 FE είχε περισσότερα κοινά με τα Galaxy S22 και S22+ αντί για τη σειρά Galaxy S23, συμπεριλαμβανομένων των chip Exynos και Snapdragon που το τροφοδοτούσαν. Η Samsung θα μπορούσε να ακολουθήσει παρόμοια προσέγγιση για τον διάδοχο του S23 FE, αν και τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αυτήν τη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.