Η Huawei αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο smartphone την επόμενη εβδομάδα – στις 14 Ιουλίου για να είμαστε ακριβείς. Θα ονομάζεται Maimang 5 και θα είναι μια μικρότερη έκδοση του Mate 8 που κυκλοφόρησε στα τέλη του περασμένου έτους.

maimang-5-teaser
Εκτός από το να μας δώσει μια πρώτη ματιά στην συσκευή, η παραπάνω teaser εικόνα του Maimang 5 περιέχει επίσης ένα σύνθημα που λέει (μεταφρασμένο), «δεν φοβάμαι να είμαι νέος”. Αυτό ενδεχομένως να υποδεικνύει ότι το τηλέφωνο απευθύνεται κυρίως σε νέους.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του αυτή την στιγμή, εκτός από το ότι θα γίνει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Οι μία από αυτές θα φοράει τον Snapdragon 650 ή τον 652 και θα έρθει με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό. Η κάμερα αναμένεται στα 16MP με OIS και δυνατότητα καταγραφής 4K βίντεο.

Αναφορές λένε ότι το Maimang 5 θα κυκλοφορήσει με τιμή περίπου στα 270 ευρώ.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροPES 2017: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας
Επόμενο άρθροSamsung: Έρχεται ισχυρό clumshell με οθόνη 4,2 ιντσών
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ