Μια ανανεωμένη έκδοση του Samsung Gear VR έρχεται σύντομα, καθώς μια νέα καταχώρηση στην Zauba αποκαλύφθηκε. Το νέο VR headset της εταιρείας, φέρει αριθμό μοντέλου SM-R323, που σημαίνει ότι μάλλον θα προσφέρει μικρές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

new-sm-r323-gear-vr-listing
Το πρώτο VR Gear ήταν συμβατό με το Galaxy Note 4 και είχε αριθμό μοντέλου SM-R320, μετά το SM-R321 ήταν για το Galaxy S6, ενώ το τελευταίο SM-R322 είναι αυτό που πωλείται αυτή την στιγμή σε όλους τους καταναλωτές και είναι συμβατό με όλες τις συσκευές της σειράς Galaxy S6 και S7 αλλά και το Note 5.

gear-vr

Το SM-R323 που εμφανίστηκε στην Zauba θα πρέπει να διαθέτει μια θύρα USB Type-C, έτσι ώστε να ταιριάζει με το επερχόμενο phablet της Samsung, το Galaxy Note 7, που θα γίνει επίσημο στις 2 Αυγούστου.

Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το Galaxy Note 7 θα διαθέτει πράγματι θύρα USB Type-C, οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι εικασίες, φυσικά. Αλλά με δεδομένη την μικρή αλλαγή στον αριθμό μοντέλου του νέου Gear VR και την επικείμενη ανακοίνωση του Galaxy Note 7, δεν υπάρχουν περιθώρια αμφιβολίας.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.