Οι χρήστες Samsung Galaxy smartphone, συμπεριλαμβανομένων των flagship Galaxy S24, μπορούν τώρα να απολαύσουν τις τελευταίες βελτιώσεις και διορθώσεις με την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης Απριλίου 2024 του Play System της Google.

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση στην παραλαβή της ενημερωμένης έκδοσης Google Play System του Ιανουαρίου 2024, και αφήνοντας πίσω τις fake ενημερώσεις που έριχναν συσκευές σε boot loop, οι συσκευές Galaxy είναι τώρα και πάλι στο σωστό δρόμο με τις προγραμματισμένες ενημερώσεις.

Η διάθεση της ενημερωμένης έκδοσης Απριλίου 2024 του Play System ξεκίνησε στις 17 Απριλίου, επιτρέποντας στους χρήστες να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν εύκολα την ενημέρωση στα Samsung Galaxy smartphone, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την αυτόματη εγκατάσταση.

Για χειροκίνητη εγκατάσταση, μπαίνουμε στις Ρυθμίσεις, πατάμε την επιλογή “Σχετικά με το τηλέφωνο”, πάμε στις “Πληροφορίες λογισμικού”, και στη συνέχεια πατάμε την “Ενημέρωση Google Play System”. Η λήψη είναι πολύ γρήγορη και το τηλέφωνο πρέπει να κάνει επανεκκίνηση για να εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση.

Θα πρέπει στη συνέχεια να επαληθεύσουμε ότι τα πάντα είναι ενημερωμένα για να αποφύγουμε πιθανά προβλήματα που προκαλούνται από επαναλαμβανόμενες “ψεύτικες” ενημερώσεις του Play System. Είπαμε ότι τα αφήσαμε πίσω μας αυτά, αλλά καλό είναι να προσέχουμε.

Δοκιμάζοντας τη διαθεσιμότητα της ενημέρωσης σε ένα Samsung Galaxy S23 Ultra και ένας S21 Ultra, η διαδικασία κύλησε ομαλά, εξασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις και ασφάλεια με την επιτυχή εγκατάσταση της ενημέρωσης του Google Play System για τον Απρίλιο 2024.

Αν και το changelog της Google για αυτή την ενημέρωση υπογραμμίζει μια νέα λειτουργία για την εφαρμογή Google Phone, περαιτέρω βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων αναμένεται να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη.

Επιπλέον, οι συσκευές Wear OS έλαβαν την ενημέρωση Απριλίου 2024 για το Google Play System, εισάγοντας ένα νέο ταμπλό για τους εποπτευόμενους χρήστες για τη διαχείριση των ρυθμίσεων γονικού ελέγχου. Αν και οι προσπάθειες λήψης της ενημέρωσης σε δύο Galaxy Watch 5 ήταν ανεπιτυχείς, η διαθεσιμότητα αναμένεται στο εγγύς μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.