Γνωρίζουμε ήδη πως η HTC έχει αναλάβει την κατασκευή δύο Nexus τηλεφώνων φέτος, τα οποία έχουν γίνει ήδη γνωστά με τις κωδικές ονομασίες Marlin και Sailfish. Και τα δύο λέγεται ότι θα είναι παρόμοια από θέμα σχεδιασμού και χαρακτηριστικών, με την κύρια διαφορά τους να είναι στο μέγεθος της οθόνης.

nexus-sailfish-first-leaked-photo

Ενώ έχουμε δει στο παρελθόν ένα προσχέδιο του Nexus Sailfish, τώρα νέες πραγματικές φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας μας περιμετρικά την συσκευή.

Ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι ίδιος σε γενικές γραμμές με αυτό που είχαμε δει στο προσχέδιο render. Εκτός από τις παραπάνω φωτογραφίες, υπάρχει άλλη μία φωτογραφία της συσκευής που εμφανίστηκε στο Twitter και αναδεικνύει κυρίως το γυάλινο κομμάτι στο πίσω μέρος του Nexus Sailfish.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗAndroid Police
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBack To School: Ατελείωτες προσφορές από το GearBest
Επόμενο άρθροMeizu: Θα παρουσιάσει νέο smartphone ναυαρχίδα στις 3 Σεπτεμβρίου
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ