Μια νέα φωτογραφία μόλις έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο και υποστηρίζεται ότι δείχνει το επερχόμενο Nexus smartphone της HTC με την κωδική ονομασία Marlin. Οι κωδικές ονομασίες των Nexus είναι εμπνευσμένες από διάφορα πλάσματα της θάλασσας.

Η φωτογραφία μας δείχνει μόνο την οθόνη του, με το υπόλοιπο σώμα της συσκευής να καλύπτεται από μια ειδική θήκη, ενώ η εικόνα είναι κομμένη ώστε να προστατευτεί η προέλευση της φωτογραφίας. Ακόμα, όμως, κι αν δεν είχε γίνει περικοπή, δεν θα ήμασταν και πάλι σε θέση να δούμε το τηλέφωνο έτσι κι αλλιώς, αφού ο φωτισμός δεν είναι ιδιαίτερα καλός.

nexus-marlin-leaked-first-photo
Στην φωτογραφία, όπως βλέπετε η συσκευή είναι ανοιχτή στις πληροφορίες τηλεφώνου και μας δείχνει στον αριθμό μοντέλου την κωδική ονομασία Marlin. Η Android έκδοση εμφανίζεται ως απλό “Ν” και το τηλέφωνο τρέχει την τελευταία ενημέρωση ασφαλείας από την Google.

Άλλες διαρροές και φήμες ισχυρίζονται ότι το νέο HTC Nexus θα έχει οθόνη QHD 5,5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm (πιθανότατα τον Snapdragon 821), 4GB RAM, 12MP πίσω κάμερα και 8MP μπροστά, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 3450mAh.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.