Μια νέα συσκευή της HTC με κωδική ονομασία “Sailfish” λέγεται ότι θα είναι ο διάδοχος του LG Nexus 5X. Είναι γνωστό πως οι Nexus συσκευές χρησιμοποιούν σαν κωδικά ονόματα διάφορα είδη ψαριών.

HTC-NEXUS-LOGOΜια αξιόπιστη αλλά κρυφή πηγή, έρχεται σήμερα να μας δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο HTC Nexus. Η HTC δεν έχει κατασκευάσει κάποιο Nexus κινητό από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο κιόλας HTC Nexus One.

Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τις νέες φήμες, η συσκευή θα έρθει με 1080p οθόνη 5 ιντσών και στο εσωτερικό της θα βρίσκεται τοποθετημένος ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής με 4GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Όσον αφορά την πίσω κάμερα θα έχει μία στα 12MP και μία στα 8MP μπροστά. Η μπαταρία του θα είναι στα 2770mAh και θα φορτίζει μέσω θύρας USB Type-C, ενώ θα διαθέτει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Στο κάτω μέρος θα βρίσκεται ένα ηχείο και στο πάνω μια θύρα για τα ακουστικά.

Όπως πάντα, δείτε όλα τα παραπάνω με επιφύλαξη. Η περίοδος που ανακοινώνονται τα νέα Nexus δεν είναι πολύ μακριά, αλλά είμαστε ακόμα αρκετά μακριά για να αλλάξουν κάποια πράγματα πριν από την οριστικοποίηση των σχεδίων της Google.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.