Γνωρίζουμε ήδη πως η HTC έχει αναλάβει την κατασκευή δύο Nexus τηλεφώνων φέτος, τα οποία έχουν γίνει ήδη γνωστά με τις κωδικές ονομασίες Marlin και Sailfish. Και τα δύο λέγεται ότι θα είναι παρόμοια από θέμα σχεδιασμού και χαρακτηριστικών, με την κύρια διαφορά τους να είναι στο μέγεθος της οθόνης.

nexus-sailfish-first-leaked-photo

Ενώ έχουμε δει στο παρελθόν ένα προσχέδιο του Nexus Sailfish, τώρα νέες πραγματικές φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας μας περιμετρικά την συσκευή.

Ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι ίδιος σε γενικές γραμμές με αυτό που είχαμε δει στο προσχέδιο render. Εκτός από τις παραπάνω φωτογραφίες, υπάρχει άλλη μία φωτογραφία της συσκευής που εμφανίστηκε στο Twitter και αναδεικνύει κυρίως το γυάλινο κομμάτι στο πίσω μέρος του Nexus Sailfish.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.