Το Facebook, το δεύτερο πιο δημοφιλές site στον κόσμο, λίγα λεπτά πριν δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κανέναν και από καμία πλατφόρμα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Το κοινωνικό δίκτυο, το οποίο υπερηφανεύεται πως δεν πέφτει ποτέ, για 20 λεπτά περίπου εμφάνιζε μια σελίδα σφάλματος. Πιο συγκεκριμένα έγραφε πως “κάτι πήγε στραβά” και πως “δουλεύουν πάνω σε αυτό ώστε να το φτιάξουν το συντομότερο”, ωστόσο φαίνεται ότι το μήνυμα ήταν απλά αυτοματοποιημένο.

facebook-down

Ενώ στους περισσότερους έδειχνε απλά το παραπάνω μήνυμα σφάλματος, υπάρχουν αναφορές που λένε ότι σε ορισμένους χρήστες, η σελίδα δεν άνοιγε καθόλου. Παρακάτω βλέπετε έναν χάρτη που δείχνει τα σημεία στο πλανήτη που το Facebook ήταν κάτω.

Screen-Shot-2015-09-24-at-12.39.37-PM-630x178

Αυτήν την στιγμή, το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί και στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αν και φαίνεται να λειτουργεί πιο αργά από ό,τι συνήθως και κάποιες σελίδες του Facebook δεν είναι ακόμη σε λειτουργία. Ο λόγος που έπεσε δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα, αν και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνουν δοκιμές για την κυκλοφορία του Dislike.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLumia 950 XL: Νέα διαρροή επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά του
Επόμενο άρθροOne Piece: BURNING BLOOD – Aνακοινώθηκε για PS4, Xbox One και PS Vita
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ