Το Facebook, το δεύτερο πιο δημοφιλές site στον κόσμο, λίγα λεπτά πριν δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από κανέναν και από καμία πλατφόρμα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Το κοινωνικό δίκτυο, το οποίο υπερηφανεύεται πως δεν πέφτει ποτέ, για 20 λεπτά περίπου εμφάνιζε μια σελίδα σφάλματος. Πιο συγκεκριμένα έγραφε πως “κάτι πήγε στραβά” και πως “δουλεύουν πάνω σε αυτό ώστε να το φτιάξουν το συντομότερο”, ωστόσο φαίνεται ότι το μήνυμα ήταν απλά αυτοματοποιημένο.

facebook-down

Ενώ στους περισσότερους έδειχνε απλά το παραπάνω μήνυμα σφάλματος, υπάρχουν αναφορές που λένε ότι σε ορισμένους χρήστες, η σελίδα δεν άνοιγε καθόλου. Παρακάτω βλέπετε έναν χάρτη που δείχνει τα σημεία στο πλανήτη που το Facebook ήταν κάτω.

Screen-Shot-2015-09-24-at-12.39.37-PM-630x178

Αυτήν την στιγμή, το πρόβλημα έχει επιδιορθωθεί και στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αν και φαίνεται να λειτουργεί πιο αργά από ό,τι συνήθως και κάποιες σελίδες του Facebook δεν είναι ακόμη σε λειτουργία. Ο λόγος που έπεσε δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα, αν και υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κάνουν δοκιμές για την κυκλοφορία του Dislike.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.