Αν και το LG Optimus G είναι νέο μοντέλο, ήδη ακούμε φήμες για το G2 εδώ και λίγο καιρό. Οι φήμες λένε πως θα έχει οθόνη ανάλυσης 1080p και ακόμα καλύτερο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2GHz. Τώρα όμως ήρθαν νέες φήμες που στηρίζουν τις παλαιότερες και κάνουν το σενάριο, να παρουσιαστεί η συσκευή στην CES, πολύ πιθανό.

Ακούσαμε πως η LG σκοπεύει να παρουσιάσει ένα Android τηλέφωνο με 5.5 ίντσες οθόνη και ανάλυση 1080p, αλλά δεν είχαμε το όνομα της συσκευής. Τώρα το DigiTimes αναφέρει πως το G2 θα κάνει την παρουσίαση του στην CES και μάλλον μιλάμε για το ίδιο τηλέφωνο.

Εκτός από την νέα Full HD οθόνη, μεγάλη αλλαγή για το G2 θα είναι και το νέο SoC (System on Chip). Έχουμε δει αρκετά κινητά τελευταία με τον τετραπύρηνο Snapdragon S4 Pro, κανένα όμως με τον Snapdragon S4 Prime. Σύμφωνα με την Qualcomm αυτός προορίζεται για SmartTVs, που δεν χρειάζονται σύνδεση με παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Το Chip του G2 όμως θα είναι MSM8974 και όχι το APQ8064 που βλέπουμε στις άλλες συσκευές, και παρόλο που θα είναι Prime μοντέλο, θα έχει κεραία κινητής με LTE και όλα τα καλούδια.

Ίσως η LG σκέφτεται να το προωθήσει παρές με το Optimus G σαν τον μεγάλο του αδερφό για όσους προτιμάνε κινητά με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη και αναλύσεις.

Η CES πλησιάζει, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.