Μπορεί τα κινητά μας να γίνονται πιο ανθεκτικά, όμως σε όλους έχει πέσει το τηλέφωνο τουλάχιστον μία φορά. Κάποιες από αυτές τις φορές έχουν αποβεί μοιραίες για την συσκευή, όσο και αν τις πρόσεχαν οι χρήστες τους. Αρκετοί είναι αυτοί που προχωράνε μόνοι τους στην επισκευή της συσκευής, για να γλυτώσουν μερικά ευρώ. Εμείς πάντα προτείνουμε την επισκευή στην επίσημη αντιπροσωπία, για να πάρεις την συσκευή σαν καινούρια, αφού περνάει και από ελέγχους πολλών σημείων για να είναι σίγουρο πως είναι στην σωστή κατάσταση.

Σήμερα, έρχονται οι ερευνητές του Electronics Hub, που συγκέντρωσαν τα δεδομένα από το iFixit, για να βρουν ποιες συσκευές είχαν τις περισσότερες επισκευές. Το Electronics Hub στην συνέχεια δημιούργησε λίστες, με τις συσκευές και τις εταιρίες που είχαν τις περισσότερες συσκευές προς επισκευή. Η μία λίστα δείχνει τις συσκευές με τις περισσότερες συσκευές από τα πρώτα smartphones και η δεύτερη λίστα είναι για τις συσκευές από το 2022 μέχρι σήμερα. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν τους καταναλωτές που αιτήθηκαν τον οδηγό επισκευής από το iFixit, ώστε να επισκευάσουν την συσκευή τους.

smartphones περισσοτερες ζημιές

Η εταιρία με τις περισσότερες επισκευές είναι η Apple και με τεράστια διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους, αφού είχε 17.511.792 συσκευές που πήγαν στο service του iFixit. Δεύτερη είναι η Samsung με 2.834.523  αιτήσεις για τον οδηγό επισκευής. Τρίτη είναι η Huawei με 768.114 και τέταρτη η LG με 526.354. Την πεντάδα κλείνει η Xiaomi με 459.354 αιτήσεις για τον οδηγό.

smartphones περισσοτερες ζημιές

Η συσκευή της οποίας ο οδηγός επισκευής ζητήθηκε περισσότερες φορές ήταν το iPhone 4, με 5.2 εκατομμύρια καταναλωτές να ζητάνε τον οδηγό επισκευής από το 2010 που κυκλοφόρησε. Μετά ακολουθούν άλλα 12  iPhones, για να έρθει το Galaxy S III στην 14 θέση, με 972.588 προβολές του οδηγού.

smartphones περισσοτερες ζημιές

Από το 2022 και μετά τα περισσότερα κατεβάσματα του οδηγού έχει το iPhone 14 Pro Max, με τα iPhone 14 και iPhone 14 Pro να ακολουθούν. Στην τέταρτη θέση είναι το Galaxy S22 Ultra και το Pixel 7 Pro συμπληρώνει την πεντάδα.

Samsung Galaxy A55 5G: Μεταλλικό πλαίσιο για πρώτη φορά σε Galaxy A

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.