Σύμφωνα με φήμες, η Nokia σχεδιάζει την νέα σειρά Lumia για το 2013. Πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της Σουηδικής εταιρίας, δήλωσαν ότι η Nokia σκέφτεται να κατασκευάσει τουλάχιστον ένα highend smartphone από αλουμίνιο για τη φετινή παρτίδα. Η απομάκρυνση από το, κλασικό πλέον για τη σειρά Lumia, πολυκαρβονικό πλαστικό θα έχει ως αποτέλεσμα ο αντικαταστάτης του Lumia 920, Catwalk, να είναι ελαφρύτερο και λεπτότερο από τον προκάτοχό του.

Η Nokia ετοιμάζει άλλες δυο συσκευές στη σειρά Lumia που θα βρουν το δρόμο τους στη αγορά εντός του έτους, με το Catwalk να παίρνει τη θέση της ναυαρχίδας, έχοντας παρόμοια χαρακτηριστικά με το 920.

Αυτή η μεταβολή της παραγωγής στο αλουμίνιο φέρνει την εταιρία μερικά χρόνια πίσω, ιστορικά, τότε που παρήγαγε μόνο Symbian συσκευές, με το καταπληκτικό Nokia N8. Με τη χρήση αλουμινίου θα μπορεί να “κοντραριστεί” σε μέγεθος και βάρος με το iPhone της ανταγωνίστριας Apple, καθώς μέχρι στιγμής η επεξεργασία του πολυκαρβονικού πλαστικού δεν παρείχε της μια τέτοια δυνατότητα.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.