Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η Samsung αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 του Λονδίνου, και μάλιστα το Samsung Galaxy S III θα είναι το επίσημο smartphone της Ολυμπιάδας.

Samsung Hope Relay

Όμως, η δράση της εταιρίας δε σταματά στις χορηγίες, αλλά θέλει να σηκώσει όλο το κόσμο από τους καναπέδες (πολυθρόνες, καρέκλες κλπ.) επιστρατεύοντας και τον David Beckham, για να περπατήσει, να τρέξει, να κάνει ποδήλατο και γενικότερα να αθληθεί με την εφαρμογή Hope Relay για Android smartphones.

 

Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται το GPS της συσκευής για να καταγράφει τη διαδρομή που διανύει ο χρήστης και για κάθε 1 μίλι (περίπου 1.6km) θα δωρίζει £1 (€1.25) σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει ένα avatar μέσα στην εφαρμογή, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία (Samsung Torch Relay Caravan) ή σε κάποιο διαφημιστικό!

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η καταγραφή ισχύει και για χιλιόμετρα εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play δωρεάν.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=POwNUcelAn4&feature=player_embedded]

 

via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.