Το vivo X100 Ultra ανακοινώθηκε εχθές και έχει πολύ εντυπωσιακό hardware και τρομερά δυνατές κάμερες. Η ναυαρχίδα της εταιρίας έρχεται με αισθητήρα μίας ίντσας για την βασική κάμερα και συγκεκριμένα με τον LYT-900, ενώ στην περισκοπική κάμερα έχει για αισθητήρα 200MP ISOCELL HP9, με μέγεθος 1/1.4″. Το hardware της συσκευή είναι πολύ εντυπωσιακό και μάλιστα θα ερχόταν με τιμή στα $900 (τιμές Κίνας). Όμως έχουμε άσχημα νέα.

Από ότι φαίνεται η εταιρία επιβεβαίωσε πως η συσκευή θα μείνει αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, που σημαίνει πως δεν θα δούμε ευρωπαϊκή έκδοση στα καταστήματα. Η τελευταία φορά που είδαμε την πιο δυνατή συσκευή της εταιρίας στα καταστήματα της Ευρώπης, ήταν με το vivo X80 Pro (δεν υπήρχε Ultra μέχρι τότε). Αργότερα άρχισε η διαμάχη με την Nokia, που ανάγκασε την vivo να αποχωρήσει από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.

vivo x100 ultra

Τώρα όμως, τα προβλήματα με την Nokia έχουν τελειώσει. Δυστυχώς δεν βλέπουμε θέληση από την εταιρία να επιστρέψει στην χώρα μας, τουλάχιστον προς το παρόν. Ίσως όμως δούμε κάποιες αλλαγές στα τέλη του έτους ή το 2025, όμως προς το παρόν τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλά για το vivo X100 Ultra.

Το πρώτο τηλέφωνο με 200MP τηλεφακό, vivo X100 Ultra, ο βασιλιάς του ζουμ

Όπως και να έχει οι πωλήσεις της συσκευής στην Κίνα ξεκινάνε στις 28 Μαΐου. Αν έχετε τα μέσα για αγορά συσκευής από την Κίνα, τότε είναι μια επιλογή που καλό είναι να δείτε. Έρχεται σε Λευκό, Γκρί και σε Τιτάνιο. Η τιμή ξεκινά από 6.499 CNY (898 $) για την έκδοση 12/256 GB και φτάνει στα 7.999 CNY (1.105 $) για την έκδοση 16 GB RAM/1TB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.