Όλες οι επί πληρωμή streaming υπηρεσίες έχουν όριο οθόνης, τι είναι αυτό; Για παράδειγμα, το Netflix επιτρέπει στα οικονομικά πλάνα να βλέπεις από το πολύ δύο συσκευές ταυτόχρονα, ενώ αν θες να αυξήσεις αυτό το όριο πρέπει να πληρώσεις παραπάνω, προφανώς.

Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις τον περιορισμό του Netflix για τις συσκευές προβολής. Πώς; Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι αυτά τα όρια – στις περισσότερες υπηρεσίες – αφορά μόνο τη streaming διαδικασία και όχι την offline θέαση.

Οπότε, αν θες να βλέπεις σειρές και βίντεο από αμέτρητες συσκευές, χωρίς να σε μπλοκάρει το Netflix, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις το επεισόδιο, την ταινία, το ντοκιμαντέρ, κτλ, που θες να δεις σε κάποια συσκευή και μετά να το δεις από την ενότητα των λήψεων που έχει η εφαρμογή.

Προσοχή, οι λήψεις δεν είναι διαθέσιμες στο web. Επιπλέον, υπάρχει όριο στο πόσα βίντεο θα κατεβάσεις για να δεις εκτός σύνδεσης, αν και δεν είναι μικρό πρέπει να το έχεις υπόψη. Τέλος, παρατηρήσαμε ότι μερικές φορές το Netflix καταλαβαίνει ότι είμαστε online και κάνει stream αντί να αναπαράγει τα κατεβασμένα αρχεία, αν σου τύχει, απλά βγες offline.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ! Αν δεν έχεις ιδέα πώς να κατεβάσεις κάτι στο Netflix, υπάρχει κουμπί κάτω ή δίπλα στο βίντεο που επιτρέπει τη λήψη. Αν δεν ξέρεις πώς να δεις τα βίντεο που έχεις κατεβάσει, πατάς την εικόνα προφίλ και κάπου θα δεις ότι έχει τις λήψεις, εκεί μέσα είναι όλα όσα έχει κατεβάσει στη συγκεκριμένη συσκευή – προφανώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.