Η σειρά Galaxy S series της Samsung είναι ίσως τα πιο premium και πιο δημοφιλή τηλέφωνα, ενώ η σειρά Galaxy A με τα οικονομικά τηλέφωνα, περιλαμβάνει συσκευές που ξεκινούν από τα 200 και φθάνουν ακόμη και τα 600 δολάρια. Υπάρχουν όμως και οι σειρές Galaxy M και Galaxy F, με έμφαση στις αναπτυσσόμενες αγορές , με λιγότερο premium design σε σχέση με τη σειρά A στα 150 – 500 δολάρια. Τέλος υπάρχει και η σειρά Z series για όσους αναζητούν ένα αναδιπλούμενο smartphone.

samsung galaxy c55

Ωστόσο γνώριζες ότι υπάρχει και η σειρά C series; Και μάλιστα με το πρόσφατο τηλέφωνο που ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy C55, που είναι κυριολεκτικά ένας οπτικός οργασμός. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο διαθέτει δερμάτινο πίσω μέρος.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition Review: Ρολόι από άλλο πλανήτη

Είναι το πρώτο πραγματικά δερμάτινο smartphone της Samsung που βλέπει το φως της ημέρες. Το 2013 και 2014, τα Galaxy Note 3 και Galaxy Note 4 είχαν πλαστικό στο πίσω μέρος που έμοιαζε με δέρμα. Δεν ήταν όμως δέρμα. Επιπλέον είναι το πρώτο οικονομικό τηλέφωνο που ξεκινά με 256GB storage αλλά υπάρχει όμως ένα μεγάλο θέμα.

Αφορά αποκλειστικά και μόνο την αγορά της Κίνας και είναι ντροπή καθώς κυριολεκτικά το αγαπήσαμε μέσα από τις εν λόγω φωτογραφίες.

Αν και πρακτικά πρόκειται για το ίδιο smartphone, το Galaxy C55 ξεκινά από τα 260 ευρώ στη Κίνα, ενώ στην Ευρώπη πρέπει να πληρώσουμε 550 ευρώ για το Galaxy M55. Το Galaxy C55 ξεκινά με 256GB storage και έχει 12GB RAM επιλογή για όποιον αγοραστή το επιθυμεί, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι το δερμάτινο πίσω μέρος, που δεν βρίσκουμε σε κανένα τηλέφωνο της εταιρείας. Η τιμή κυριολεκτικά γονατίζει, μόλις 260 ευρώ, η μισή τιμή δηλαδή του M55 στην Ευρώπη.

Και ίσως υπάρχει ένας καλός λόγος που διαθέτει ένα τόσο φθηνό και απίστευτα ελκυστικό smartphone στην αγορά της Κίνας. Και δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Samsung δυσκολευόταν πολύ στην αγορά αυτή, ενώ όπως δείχνει ο πίνακας δεν εμφανίζεται πουθενά στο top 6 των κατασκευαστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.