Διέρρευσε roadmap που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει τα σχέδια της Apple για τα προϊόντα της μέχρι το 2027. Αν και δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την Apple σχετικά με αυτή τη διαρροή, σίγουρα έχει κάποιες συναρπαστικές πληροφορίες. Επιπλέον, προέρχεται από μία πηγή με καλό ιστορικό.

Πρώτα απ’ όλα, φαίνεται ότι όλα τα μοντέλα iPhone 16 θα λάβουν αναβάθμιση μνήμης στα 8GB, η οποία θα ταιριάζει με τα τρέχοντα iPhone 15 Pro και Pro Max. Αυτό ταιριάζει με την τάση ότι τη μία χρονιά λαμβάνουν νέα χαρακτηριστικά τα Pro και μετά αυτά επεκτείνονται σε όλη τη σειρά.

Επιπλέον, βλέπουμε αναφορά ότι τα iPhone 16 Pro και Pro Max θα έχουν περισκοπική κάμερα, με οπτικό ζουμ 5x, παρόμοια με αυτή που προσφέρουν ορισμένοι άλλοι ανταγωνιστές σε συσκευές υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξει αύξηση του μεγέθους της οθόνης.

Το 2025, φαίνεται ότι μπορεί να δούμε την κυκλοφορία του iPhone SE 4, το οποίο θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη οθόνη 6.1 ιντσών και κάμερα 48MP – μια αρκετά μεγάλη αναβάθμιση από τα προηγούμενα μοντέλα SE.

Περνώντας στα πιθανά χαρακτηριστικά των μελλοντικών iPhone, το 2026 θα μπορούσαμε να δούμε ένα foldable iPhone με μια εξωτερική οθόνη για κανονική χρήση και μια εσωτερική για πιο καθηλωτική εμπειρία και καλύτερο multitasking.

Το roadmap αναφέρει επίσης την ενσωμάτωση του Face ID κάτω από την οθόνη στα μοντέλα iPhone 18 Pro, κάτι που θα επέτρεπε την κατάργηση του punch hole. Αυτό το χαρακτηριστικό θα έρθει στα απλά μοντέλα το 2027.

Όσον αφορά τις άλλες συσκευές, τα MacBook ενδεχομένως θα αποκτήσουν προτάσεις με OLED panel σε μεγέθη που κυμαίνονται από 14 ίντσες έως 16 ίντσες το 2026. Επίσης, την ίδια χρονιά θα δούμε το πρώτο οικονομικό AR headset της εταιρείας και το 2027 ή το 2028 το 20″ foldable iPad.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.