Το Huawei Watch 4 Pro Space Edition έφτασε στην χώρα μας και φέρνει νέα εμφάνιση και πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, θα το το βρούμε στα καταστήματα με τιμή στα €649, που δικαιολογούνται πλήρως λόγω των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για να πετύχει η εταιρία την πολυτέλεια και την ποιότητα που σου δίνει το εν λόγω ρολόι φορώντας το στον καρπό σου.

huawei watch 4 pro space edition review

Huawei Watch 4 Pro Space Edition Design και υλικά

Η Huawei στο Watch 4 Pro Space Edition εμπνέεται από το διάστημα και δίνει στο ρολόι ένα μοναδικό design και έναν premium χαρακτήρα που δεν συναντάς εύκολα σε άλλα ρολόγια της αγοράς. Αρχικά από τη πρώτη στιγμή που το πιάνουμε στα χέρια μας διαπιστώνουμε την ύπαρξη του DLC titanium υλικού. Το τιτάνιο σαν υλικό είναι πολύ πιο σκληρό από το ατσάλι, ενώ χάρη στην επίστρωση Diamond Like Carbon (DLC) με το οποίο το εξόπλισε η Huawei, το καθιστά ως το πιο ανθεκτικό υλικό στις γρατσουνιές.

Τα premium υλικά του ρολογιού είναι άμεσα αισθητά από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσεις στο χέρι σου. Και όχι μόνο βοηθούν την προστασία του σε αθλητικούς τύπους που κάνουν πολλές δραστηριότητες γυμναστικής, αλλά παράλληλα και σε καθημερινά σενάρια. Το υλικό, μειώνει την πιθανότητα γρατσουνιών που δημιουργούνται από τυχόν χτυπήματα σε έπιπλα στο σπίτι, ή σε άλλες εκφάνσεις της καθημερινής ζωής.

Η Huawei παράλληλα χρησιμοποιεί ένα κεραμικό υλικό το οποίο περιγράφει Nanocrystalline
Ceramic για να δημιουργήσει ένα απίστευτο bezel κόκκινου και μαύρου χρώματος, ενώ η ειδική επεξεργασία που έχουν υποστεί τα χρώματα από την εταιρεία, τα έχει καταστήσει να είναι συγχωνευμένα σε μοριακό επίπεδο για τέλεια ισορροπία των δυο χρωμάτων.

Huawei Watch 4 Space Edition Watch Faces

Laval

huawei watch 4 pro space edition - laval watch face

Στο Huawei Watch 4 Space Edition θα συναντήσεις ένα exclusive watchface της Huawei για το εν λόγω ρολόι.  Όπως γράψαμε και προηγουμένως, η εταιρεία εμπνέεται σε αυτό το ρολόι από τα επιτεύγματα του ανθρώπου στο διάστημα και ως εκ τούτου το LAVAL watch face αποτελεί έμπνευση από τους πυραυλοκινητήρες των διαστημικών σκαφών. Το εν λόγω watch face συνεργάζεται αρμονικά με τα bezels δημιουργώντας ένα απίστευτα εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα.

Πως λειτουργεί

Πάμε όμως να γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι για το πως λειτουργεί. Το LAVAL watch face της Huawei μπορεί να παρουσιάσει τρία διαφορετικά animations φλόγας, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διάρκεια μπαταρίας. Αντί δηλαδή να πρέπει να κοιτάξεις για ποσοστά μπαταρίας, η Huawei σου προσφέρει έναν όμορφο τρόπο να βλέπεις τα επίπεδα μπαταρίας τη στιγμή που απολαμβάνεις αυτό το αριστούργημα κατά την άποψή μας – watch face που φέρει την ονομασία LAVAL.

  • Όταν η μπαταρία βρεθεί στο 70-100%, η φλόγα βρίσκεται σε πορτοκαλί χρώμα, στην πιο αγνή μορφή της, κάτι που δείχνει ότι το ρολόι θα βρίσκεται σε μέγιστη φόρτιση.
  • Όταν η μπαταρία βρίσκεται μεταξύ 30% – 70%, γίνεται πορτοκαλί – κόκκινη.
  • Όταν βρίσκεται κάτω από 30%, τότε στο χρωματικό μοτίβο εισέρχεται και μια απόχρωση μπλε, υπενθυμίζοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο σε αυτό που το φορά ότι θα πρέπει να το φορτίσει.

Star Explorer

Στη συνέχεια, έχουμε το εξαιρετικό watch face Star Explorer του HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, το οποίο περιλαμβάνει τους δώδεκα διαφορετικούς αστρολογικούς αστερισμούς, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύσουν την πρόσοψη του ρολογιού τους σύμφωνα με το ζώδιό τους. Οι εικόνες των αστερισμών που απεικονίζονται με βάση την αστρολογία είναι ζωντανές και χρησιμεύουν ως θετική υπενθύμιση της τύχης και της προσωπικότητας του χρήστη.

Εκ προεπιλογής, η πρόσοψη του ρολογιού μπορεί επίσης να αναδείξει τους αστερισμούς των άστρων στον ουρανό του τρέχοντος μήνα και οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν ζώδια περιστρέφοντας την κορώνα. Παράλληλα μπορούμε να βρούμε περισσότερα από 40.000 watch faces στο HUAWEI Watch Face Store.

Huawei Watch Space 4 Edition – Ο απόλυτος σύντροφος για την υγεία

Huawei Health Overview 2.0: Μια συνολική εικόνα της υγείας 

Το Huawei Health Overview με το οποίο εξοπλίζεται το ρολόι μας προσφέρει ένα mini report για την υγεία μας 8 σημείων προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη συνολική εικόνα για αυτή.

Παράλληλα, μέσω του Huawei Health Community feature στο Huawei Health App οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και στα στοιχεία υγείας της οικογένειας και των φίλων τους τους. Μπορούμε να λάβουμε δηλαδή ειδοποιήσεις για μη φυσιολογικές διαγνώσεις. Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν την κατάσταση των ηλικιωμένων ατόμων τους, ενώ όταν το ρολόι ανιχνεύει πτώση, εμφανίζει άμεσα υπενθύμιση στο χρήστη ή στις κοντινές επαφές. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που θα τα βρεις μέσα στο Huawei Health app.

fall detecton huawei watch space 4 edition

Huawei TrueSeen 5.5+

Χάρη στη TruSeen 5.5+, το Huawei Watch 4 Pro Space Edition ανεβαίνει σημαντικά επίπεδα και ως προς την ακρίβεια των μετρήσεων. Με την τεχνολογία παρακολούθησης HUAWEI TruSeenTM 5.5+, η ακρίβεια της τιμής του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα πλέον έχει αυξηθεί κατά 15% και υποστηρίζει ανίχνευση επιπέδων οξυγόνου  όλο το 24ωρο. Παράλληλα όμως η τεχνολογία βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ανίχνευση του καρδιακού παλμού, της θερμοκρασίας του δέρματος, του ηλεκτροκαρδιογραφήματος, της αναπνοής κατά τη διάρκεια του ύπνου, για μια ολιστική παρουσίαση της κατάστασης της υγείας.

huawei watch 4 pro space edition

Huawei Watch 4 Space Edition – Μπαταρία

Τέλος, το Huawei Watch 4 Pro Scace Edition προσφέρει και μια από τις πιο δυνατές μπαταρίες που θα συναντήσουμε στην αγορά, με 21 ημέρες χρήσης σύμφωνα με τα νούμερα που δίνει η Huawei. Παράλληλα, το smarwatch διαρκεί 3-4.5 ημέρες στο Standard Mode, 14-21 ημέρες με το ultra long battery life mode.

Στις δοκιμές μας το ρολόι χάνει περίπου ένα 5% σε power saving mode, το οποίο κλείνει το Wi-Fi και στην ουσία το κάνει ένα Huawei Watch GT4.

Εν ολίγοις το Huawei Watch 4 Space Edition είναι ένα premium ρολόι, με premium υλικά κατασκευής και άκρως premium αίσθηση στο χέρι, με χαρακτηριστικά και ακρίβεια στις μετρήσεις που το καθιστούν ως μια από τις καλύτερες επιλογές ρολογιού που μπορείς να κάνεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα παίξει επιτέλους NFC στην Ελλάδα από την Huawei?
    Μέχρι να συμβεί αυτό θα ξεπετάω τα reviews με συνοπτικές διαδικασίες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.