Μετά την επιδιόρθωση του OneUI 6.1 στα Galaxy S22, έρχεται από σήμερα και η αναβάθμιση για τις πιο δημοφιλείς συσκευές της εταιρίας, τα Galaxy A54 και Galaxy A24. Η αναβάθμιση ξεκινάει από το σπίτι της Samsung, την Κορέα και στις επόμενες ημέρες θα έρθει και στον υπόλοιπο κόσμο.

Αν και αναμενόμενο, οι δύο συσκευές δεν θα λάβουν το Galaxy AI, αφού παραμένουν αποκλειστικότητα μόνο για τις ναυαρχίδες της σειράς Galaxy S, αλλά και των foldable της εταιρίας. Άλλωστε, απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, τουλάχιστον στα χαρτιά.

Η νέα έκδοση για το Galaxy Α54 θα είναι η A546SKSU4CXDC, ενώ το Galaxy A34 θα έχει την έκδοση A346NKSU5CXD5. Αυτές είναι οι Κορεάτικες εκδόσεις, ενώ για τα μέρη μας ίσως δούμε τους κωδικούς των εκδόσεων λίγο διαφορετικές.

Οι δύο αναβαθμίσεις θα φέρουν και τις ενημερώσεις ασφαλείας του Απριλίου 2024, αν και είμαστε ήδη στον Μάιο. Για αυτό ίσως δούμε μια ακόμα αναβάθμιση μέσα στον Μάιο, με τις διορθώσεις ασφαλείας του Μαΐου. Βέβαια, σαν μεσαία κατηγορία, ίσως λάβει τις ενημερώσεις ασφαλείας τον Ιούνιο.

Έτσι βλέπεις αν τα χρήματά σου είναι προστατευμένα στη Revolut με λίγα κλικς

Οπότε μείνετε συντονισμένοι, γιατί πολύ σύντομα θα δούμε την αναβάθμιση σε OneUI 6.1 να φτάνει και στα μέρη μας, οπότε θα σας ενημερώσουμε με το που κυκλοφορήσει στην χώρα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.