Όπως οι προκάτοχοί του, έτσι και το Halo 4 δίνει τεράστια έμφαση στο multiplayer, με το οποίο αναμένεται να ασχολείται (σχεδόν) όλο το Xbox Live από τις 6 Νοεμβρίου. Αν θέλετε να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία του απόλυτου blockbuster, έχετε στο νου σας τη Limited Edition του Halo 4.

Η Limited προσφέρει πρόσβαση σε τρία μελλοντικά multiplayer πακέτα χαρτών που θα βγουν αργότερα στο Live, άμεση πρόβαση σε έξι ειδικεύσεις (Specializations) που θα διατεθούν αργότερα για τους κατόχους της απλής έκδοσης, το UNSC Infinity Briefing Packet (που περιέχει διάγραμμα διαμόρφωσης της προστατευτικής πανοπλίας, σχεδιάγραμμα του τεράστιου UNSC Infinity και πληροφορίες για τους Spartan IVs), μοναδικό skin πανοπλίας, μοναδικό skin όπλου, αποκλειστικό in-game έμβλημα, αντικείμενο για Avatar, πανοπλία Spartan IV για Avatar, και μία διευρυμένη 90λεπτη έκδοση της live-action σειράς Halo 4: Forward Unto Dawn με αποκλειστικό συνοδευτικό περιεχόμενο όπως making-of κλπ. Όλα αυτά με τιμή γύρω στο κατοστάρι.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4a5NqkNtYtg]

Πηγή: Game20.gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.