Τον Οκτώβριο του 2022, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer προειδοποίησε ότι θα μπορούσαμε να δούμε αυξήσεις τιμών για τα προϊόντα Xbox, το 2023. Δυστυχώς, φαίνεται ότι αυτή η μέρα σχεδόν έφτασε, καθώς η Microsoft σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές των Xbox προϊόντων σύντομα.

Η Microsoft θα αυξήσει την τιμή του Xbox Series X την 1η Αυγούστου. Ωστόσο, στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία, στη Χιλή, στη Βραζιλία, και στην Κολομβία, η κονσόλα θα παραμείνει στην ίδια τιμή. Η εταιρεία δεν ξεκαθαρίζει γιατί δεν θα τροποποιήσει την τιμή της κονσόλας σε αυτές τις αγορές, ούτε ανέφερε για ποιον λόγο δεν θα αυξήσει την τιμή του Xbox Series S.

Μπορεί η κονσόλα να ακριβύνει σε συγκεκριμένες αγορές, αλλά η Microsoft θα ανεβάσει τις τιμές των Xbox Game Pass συνδρομών σε σχεδόν όλες τις χώρες. Συγκεκριμένα, το Game Pass για κονσόλες θα δει αύξηση 1 ευρώ και το Ultimate θα ανέβει κατά 2 ευρώ, ενώ αυτό για PC θα μείνει στην ίδια τιμή.

Οι αυξήσεις θα ισχύουν για τους νέους συνδρομητές από τις 6 Ιουλίου και για τους υφιστάμενους μηνιαίους συνδρομητές η εφαρμογή των νέων τιμών θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου ή και αργότερα. Όσον αφορά αυτούς που έχουν ετήσια συνδρομή, η αύξηση στην τιμή θα γίνει το 2024. Οπότε, καλό είναι να ανανεώσουν για 1 έως 3 χρόνια, όσο ισχύουν οι παλιές τιμές.

Επιπλέον, οι μηνιαίοι συνδρομητές θα μπορούσαν να μετατρέψουν έως τον Αύγουστο τη συνδρομή τους σε ετήσια για να μπορέσουν ως το 2024 να αγοράσουν μέχρι και 3 χρόνια με την παλιά τιμή. Τέλος, οι μόνες εξαιρέσεις στις αυξήσεις των τιμών στις συνδρομές Xbox Game Pass θα είναι η Νορβηγία, η Χιλή, η Δανία, η Ελβετία και η Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.