Μπορείτε να ελέγχετε την κονσόλα Xbox με τον Google Assistant εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά τι γίνεται αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές; Λοιπόν, η Microsoft ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση Φεβρουαρίου για τα Xbox επιτρέπει να ελέγχετε την κονσόλα μέσω της εφαρμογής Google Home στο smartphone.

Η ενσωμάτωση σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Home ως τηλεχειριστήριο αφής για το Xbox ώστε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε την κονσόλα, να πλοηγηθείτε με πλήκτρα κατεύθυνσης, να διαχειριστείτε πολυμέσα (παύση / αναπαραγωγή και ρύθμιση του ήχου), και να κάνετε εγγραφή κλιπ παιχνιδιών.

Η λειτουργία φέρνει στο νου τα χειριστήρια αφής που βλέπουμε στις εφαρμογές Xbox και SmartGlass. Αλλά αυτό είναι βολικό αν δεν θέλετε να κατεβάσετε άλλη μια εφαρμογή και χρησιμοποιείτε ήδη στο έξυπνο οικοσύστημα της Google. Επίσης, είναι σημαντικό το γεγονός ότι αυξάνονται οι μέθοδοι χειρισμού κονσολών, γενικά, αλλά και για λόγους προσβασιμότητας.

Σε κάθε περίπτωση, όσοι θέλουν να επωφεληθούν από τα χειριστήρια αφής του Google Home θα πρέπει να ενημερώσουν το Xbox τους στο λογισμικό του Φεβρουαρίου. Αυτή η ενημέρωση φέρνει επίσης λήψεις με βάση τα επίπεδα άνθρακα, με τις κονσόλες να μπορούν να προγραμματίζουν τις λήψεις περιεχομένου σε ώρες που οι εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα είναι χαμηλότερες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.